Modernt Townhouse under uppförande belägen i den charmiga traditionella byn Bordeira

Modernt Townhouse under uppförande belägen i den charmiga traditionella byn Bordeira. Hus om 75 m2 boarea med tre sovrum. En av tre hus nära varandra på en egen tomt om 225 m2 med härlig utsikt över landsbygden. Priset på fastigheten inkluderar alla byggkostnader och licensavgifter och kommer att presenteras som ett nyckelfärdigt hus. Huset kommer att ha högkvalitativa byggmaterial, solenergi för vattenuppvärmning, luftkonditionering i hela huset, en öppen spis och alla de sedvanliga köksapparaterna. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
75 m2
Rumsbeskrivning
Huset har 3 bekväma sovrum, rymliga terrasser och en liten pool. De tre sovrummen (varav 1 en-suite) finns på övervåningen och är anslutna till bottenvåningen av huset genom en hall med tillgång till två privata uteplatser.
Den nedre delen av huset har en uteplats med förvaringsutrymme, en entré som leder till vardagsrum och matrum och kök i öppen planlösning med tillgång till den centrala terrassen med pool. Källargarage.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Modernt Townhouse under uppförande belägen i den charmiga traditionella byn Bordeira. Hus om 75 m2 boarea med tre sovrum. En av tre hus nära varandra på en egen tomt om 225 m2 med härlig utsikt över landsbygden. Priset på fastigheten inkluderar alla byggkostnader och licensavgifter och kommer att presenteras som ett nyckelfärdigt hus. Huset kommer att ha högkvalitativa byggmaterial, solenergi för vattenuppvärmning, luftkonditionering i hela huset, en öppen spis och alla de sedvanliga köksapparaterna.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 225 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.
Parkering
Garage i källarplan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
445 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
75 m2
Tomtarea:
225 m2
Ref.nr
CCPMC3601

Dela

Till toppen