2-plansvilla till salu i Aljezur

2-plansvilla till salu i Aljezur. Njut av fantastisk panoramautsikt över havet västerut mot Monte Clerígo från denna 138 m2 fristående villa i frontlinjen byggd 2011 på en lätt underhållen tomt på 339 m2.Huset har utformats så att det kan delas upp i två olika enheter; två sovrum på bottenvåningen och en kompakt studiolägenhet på första våningen. Endast några få minuter till fots till stranden. Ett optimalt tillfälle att investera i ett köp för uthyrning med enorm potential. Kontakta oss för att köpa hus i Västra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Västra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
138 m2
Rumsbeskrivning
Havsutsikt och solnedgångar kan avnjutas från köket, vardagsrummet, sovrummet på övervåningen och de två stora solterrasserna på första våningen och på taknivån.

Villan har ett fullt möblerat och fullt utrustat kök, parkering för två bilar, hög kvalitativa tyska tvåglas isolerglasfönster, elektriska externa fönsterluckor, Master bedroom med eget badrum med jacuzzi, sluten vedpannan för centralvärme med radiatorer, soluppvärmt varmvatten med separat back-up varmvattenberedare, dubbelisolerat tak, prydnadsträdgård med fiskdamm och en liten pool och verktygsbod.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla till salu i Aljezur. Njut av fantastisk panoramautsikt över havet västerut mot Monte Clerígo från denna 138 m2 fristående villa i frontlinjen byggd 2011 på en lätt underhållen tomt på 339 m2.Huset har utformats så att det kan delas upp i två olika enheter; två sovrum på bottenvåningen och en kompakt studiolägenhet på första våningen. Endast några få minuter till fots till stranden. Ett optimalt tillfälle att investera i ett köp för uthyrning med enorm potential.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 339 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aljezur ligger inbäddad bland de böljande kullarna i nordvästra Algarve.några av de bästa stränderna i Portugal.Aljezur representerar det orörda Algarve, ett område med ett naturskönt landskap där åsnor brukar jorden, kor som strövar omkring på slätten och med några av de bästa stränderna i Portugal.Beläget i Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, den stora naturparken som sträcker sig längs den västra kusten av Algarve, ärAljezur en liten jordbruksstad som ligger på den bördiga slätten som gränsar till Aljezurfloden. Kullen med ruinerna av en från 900-talet morisk borgdominerar den historiska stadskärnan och med vacker panoramautsikt över korkek och tallskog, samt fält beströdda med vilda blommor och havet i fjärran. Den gamla staden som sprider sig nerför backen är en charmig blandning av kullerstensgator och vitkalkade hus med den karakteristiska färgglada trimningen runt fönstren. Den nyare delen av staden grundades på 1700-talet föra att flytta befolkningen efter förstörelsen som orsakats av jordbävningen år 1755 och ligger på ett kort avstånd från berget på andra sidan floden.Utanför staden, är det svårt att avgöra vad som är mest tilltalande: landsbygden eller kustlinjen. Naturvandringar, mountainbikesturer och åsne- eller hästturer runt bergen erbjuder möjligheten att beundra vildsvin, rävar och grävlingar i deras naturliga miljö medan Aljezurkusten om 40 km är en guldgruva av rikt marinliv, med många lokala av fågelarter och en vacker blandning av orörda stränder och lugna floddalar.
Kommunikation
Lagos: 50 km.
Faro flygplats: 110 km.
Parkering
Med parkering inne på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Aljezur
Västra Algarve

Pris:
449 500 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
138 m2
Tomtarea:
339 m2
Ref.nr
CCPMC3581

Dela

Till toppen