1-plansvilla under uppförande i Alcobaça till ett fantastiskt pris

1-plansvilla under uppförande i Alcobaça till ett fantastiskt pris. En utmärkt modern villa belägen mellan stranden och staden. Högkvalitativ konstruktion och fina ytbehandling, som kan väljas av köparen. Mycket rymlig. Det finns gott om utrymme för att bygga en pool och skapa ett fritidsområde på tomten. Med god tillgång till många intressanta platser i västra området och olika bekvämligheter inom gångavstånd är denna villa ett bra alternativ för permanentboende eller semesterboende. En fantastisk möjlighet och extremt mycket för pengarna. Gångavstånd till byns centrum med kaféer, minimarknader, restauranger, banker, hälsocenter, apotek och diverse andra butiker, 10 minuter med bil från centrum av Caldas da Rainha, 5 minuter med bil från São Martinho, 15 minuter med bil till Nazaréstranden, 3 minuter med bil rån motorvägen A8 och 50 minuter med bil från Lissabon internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
164 m2
Rumsbeskrivning
1-plans villa planerad för entréhall (10,23 m2), Hall till garaget (3,42 m2), öppet plan kök & lounge (57,38 m2), 3 sovrum (16,12 m2, 16,48 m2 och 16,48 m2), Master bedroom med klädkammare (19,88 m2) och anslutande badrum (5,78 m2), gemensamt badrum (6,48 m2), skafferi (6,06 m2), teknikrum (5,27 m2) och hall (19,45 m2).

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Betongkonstruktion uppburen av balkar och pelare. Golv med luftbox. Betongtak med isolering och asfaltbeläggning. Termiska tegelväggar. Dubbelglas isolerglas fönster. Elektriska fönsterluckor. Automatisk garageport. Vattenburen golvvärme. Garderober och dörrar som väljs av köparen. Laminat eller keramiskt golv; Alternativ att välja badrumsutrustning. Solpaneler. Värmepump. Entrételefon. Satellit-TV och ADSL-Internet.

Övriga byggnader

Garage (40,89 m2).

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 960 m2
Typ:
Mark

Tomtbeskrivning
Förberett för att anlägga trädgård. Gångar med moderna kullerstenar, BBQ med täckt område. Möjlighet att anlägga en pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Acobaça är en stad och kommun i Portugal. Kommunen har en total folkmängd på 55 269 invånare. Staden har 6 232 invånare. Några kilometer norr om Alcobaça ligger det berömda klostret i Alcobaça.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
Gångavstånd till byns centrum med kaféer, minimarknader, restauranger, banker, hälsocenter, apotek och diverse andra butiker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Alcobaça
Silverkusten

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
164 m2
Tomtarea:
960 m2
Ref.nr
CCHPS0085

Dela

Till toppen