Tidigare spannmålskvarn omgjord till B&B i Foz do Arelho

Tidigare pittoresk spannmålskvarn omgjord till Bed & Breakfast bestående av entré, stor matsal och kök, 4 sovrum samt 3 badrum. Terrass och trädgård samt mark. Parkering. Nära till all service och nära till bad. Hör med oss om beläggningsgrad och logiintäkter. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
160 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Tidigare spannmålskvarn omgjord till Bed & Breakfast bestående av entré, stor matsal och kök, 4 sovrum, samt 3 badrum.
Badrum
Tre badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Tidigare pittoresk spannmålskvarn omgjord till Bed & Breakfast bestående av entré, stor matsal och kök, 4 sovrum samt 3 badrum. Terrass och trädgård samt mark. Parkering. Nära till all service och nära till bad. Hör med oss om beläggningsgrad och logiintäkter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 9060 m2
Typ: Trädgård och mark
Tomtbeskrivning
Trädgård och mark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Foz do Arelho liger vid norra stranden av inloppet till den berömda Óbidoslagunen och har ut mot Atlantkusten en stor och vidsträckt strand som inramas på ett vackert sätt av sanddyner, klippor och den alltid lika blå himmeln – en prakt för ögat och själen. Tittar man ut över vattnet i lagunen så ser man den ständigt varierande formen på stranden som tillskrivs tidvattnet. Vissa dagar ser du sandbankarna mitt i lagunen, andra inte men oavsett vilken tid på dygnet du befinner dig här så finns det alltid människor i rörelse och i vattnet. Människor som badar eller människor som letar snäckor, skaldjur eller som fiskar i sin egen takt. Rakt över Foz do Arelho ligger en annan vacker strand som heter Lagoa de Óbidos som nås via en annan väg – vacker att titta på även denna. Lagunen är också ett populärt tillhåll för kitesurfare som håller till i mitten ungefär med sina våghalsade trick. Vattnet i lagunen är stillsamt och perfekt för just barn men också handikappade personer har möjlighet till bad här då kommunen anlagt stenplattor som underlättar för rörelsehindrade samt rullstolar att nå längre ner på stranden. Här finns också allmänna toaletter som är lättillgängliga när behovet faller på.


Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Kommunikation
Lissabon flygplats: 97 km.
Endast 35 km till stränderna vid Foz do Arelho.
Närservice
All service finns i Foz do Arelho med butiker, snabbköp, kaféer, restauranger, bank, post m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Foz do Arelho
Silverkusten

Pris:
585 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
9060 m2
Ref.nr
CCHPT2023

Dela

Till toppen