Traditionellt byhus till salu i Óbidos

Traditionellt nyrenoverat byhus till salu i Óbidos. Traditionellt radhus beläget i Gaeiras mycket nära det historiska slottet i Óbidos. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Byhus/radhus i 2-plan bestående av hall, vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Óbidos är ett fint exempel på en portugisisk muromgärdad stad och är en av de bästa turistmålen på Silverkusten. Historiskt presenterades Óbidos för drottningen av Portugal på hennes bröllopsdag, en tradition som började med drottning Urraca år 1214 och fortsatte fram till 1800-talet. Detta kungliga beskydd har lämnat ett bestående arv av stolthet i staden och idag är det en av de mest karaktäristiska städerna i centrala Portugal.

För besökare är Óbidos en charmig stad att utforska. Det finns smala kullerstensgator, traditionella målade hus och ett imponerande medeltida slott. Óbidos är en liten stad, men det finns inget bättre exempel på en traditionell portugisisk stad än Obidos .

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
All service finns i Óbidos, som restauranger, kaféer, butiker, snabbköp m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Óbidos
Silverkusten

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHPT1964

Dela

Till toppen