Villa med pool och separat annex till salu i Óbidos

2-plansvilla belägen några kilometer från Óbidos slott. Erbjuder 6 sovrum, 1 med eget badrum, 3 badrum, 2 vardagsrum, spelrum, pool, trädgård med grillplats och ett annex. Utmärkt som B & B. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 6 sovrum
Boarea
550 m2
Rumsbeskrivning
1 plansvilla bestående av hall, vardagsrum, kök, sex sovrum och sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Ett annex.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3661 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Óbidos är ett fint exempel på en portugisisk muromgärdad stad och är en av de bästa turistmålen på Silverkusten. Historiskt presenterades Óbidos för drottningen av Portugal på hennes bröllopsdag, en tradition som började med drottning Urraca år 1214 och fortsatte fram till 1800-talet. Detta kungliga beskydd har lämnat ett bestående arv av stolthet i staden och idag är det en av de mest karaktäristiska städerna i centrala Portugal.

För besökare är Óbidos en charmig stad att utforska. Det finns smala kullerstensgator, traditionella målade hus och ett imponerande medeltida slott. Óbidos är en liten stad, men det finns inget bättre exempel på en traditionell portugisisk stad än Obidos .

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
Al service fins i Óbidos, som restauranger, kaféer, butiker, snabbköp m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Óbidos
Silverkusten

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
550 m2
Tomtarea:
3661 m2
Ref.nr
CCHPT1625

Dela

Till toppen