Traditionellt portugisiskt hus med vacker utsikt i Cadaval

Traditionellt portugisiskt hus i Cadaval med fantastisk utsikt över Sierra Montejunto. Huvudbyggnaden har på bottenvåningen två sovrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, badrum och hall, på övervåningen två sovrum och ett vardagsrum. Utanför finns en stor trädgård med fruktträd, förråd och garage. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
150.04 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden har på bottenvåningen två sovrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, badrum och hall, på övervåningen två sovrum och ett vardagsrum.
Kök
Kök
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Traditionellt portugisiskt hus i Cadaval med fantastisk utsikt över Sierra Montejunto. Huvudbyggnaden har på bottenvåningen två sovrum, ett vardagsrum, en matsal, kök, badrum och hall, på övervåningen två sovrum och ett vardagsrum. Utanför finns en stor trädgård med fruktträd, förråd och garage.

Övriga byggnader

Garage samt förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 695.54 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cadaval
Silverkusten

Pris:
155 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
150.04 m2
Tomtarea:
695.54 m2
Ref.nr
CCHPT0907

Dela

Till toppen