Unik möjlighet att köpa tomt med bra läge och magisk havsutsikt

Unik möjlighet att köpa en tomt med ett bra läge och med magisk havsutsikt i Foz do Arelho. Vi kan hjälpa er att organisera projektet från att välja hus till byggandet av huset med totalentreprenad. Kontakta oss för mer information. Kontakta oss för att köpa tomt på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av tomtre, hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Byggnad

Byggnadstyp
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1596 m2
Typ: Mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Kommunikation
300 m till stranden vid Foz do Arelho och Óbidslagunen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Foz do Arelho
Silverkusten

Pris:
285 000 EUR
Tomtarea:
1596 m2
Ref.nr
CCHPT662G

Dela

Till toppen