Nyare byggd traditionell portugisisk 2-plansvilla i Cadaval

Nyare byggd traditionell portugisisk 2-plansvilla i Cadaval. Möjligt att anlägga pool. Huset är på två våningar, samt vind och består av tre sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, ett kontor eller som ett fjärde sovrum, tre badrum, kök och vardagsrum. Utanför, liten trädgård och en grill. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 80 m2
Rumsbeskrivning
Huset är på två våningar, samt vind och består av tre sovrum, varav Master bedroommed eget badrum, ett kontor eller som ett fjärde sovrum, tre badrum, kök och vardagsrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyare byggd traditionell portugisisk 2-plansvilla i Cadaval. Möjligt att anlägga pool. Huset är på två våningar, samt vind och består av tre sovrum, varav Master bedroom med eget badrum, ett kontor eller som ett fjärde sovrum, tre badrum, kök och vardagsrum. Utanför, liten trädgård och en grill.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 598 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cadaval
Silverkusten

Pris:
230 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Biarea:
80 m2
Tomtarea:
598 m2
Ref.nr
CCHPT1598

Dela

Till toppen