Nybyggda villor till salu i Bom Sucesso, Óbidos

Nybyggda villor till salu i Bom Sucesso, Óbidos. Modern villa med utsikt över lagunen i Bom Sucesso. Uppdelad i två våningar och består av bottenvåning med entré, sovrum, badrum, vardagsrum och kök i "öppen planlösning" och på andra våningen tre sovrum, ett med eget badrum och ett andra badrum. Hör med oss om lediga tomter och villor, pris och läge i området. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 4 sovrum
Boarea:
153 m2
Rumsbeskrivning
Nybyggd villa i två våningar bestående av bottenvåning med entré, sovrum, badrum, vardagsrum och kök i "öppen planlösning", och på andra våningen tre sovrum, ett med eget badrum och ett andra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 608 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Orten Bom Sucesso och golfbanan med samma namn ligger vid stranden av Óbidos-lagunen nära Atlanten på en unik och vacker plats som erbjuder en fantastisk utsikt över de naturliga omgivningarna och Atlanten i ett område på flera hektar.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Bom Sucesso, Óbidos
Silverkusten

Pris:
415 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
153 m2
Tomtarea:
608 m2
Ref.nr
CCHPT2140

Dela

Till toppen