Tomt med bygglov till salu i Lourinhã

Tomt med bygglov till salu i Lourinhã. Bra investeringsmöjligheter i ett område med låg stadstäthet, där naturen är din granne. 10 minuter med bil från centrum av Lourinhã, 15 minuter med bil från centrum av Peniche och Bombarral; 20 minuter med bil från Óbidos och lokala golfbanor; 8-10 minuter med bil från stränderna vid São Bernardino, Consolação och Areia Branca; 12-15 minuter med bil från stränderna i Super Tubos e Baleal. 15 minuter med bil från motorvägen A8, 50 minuter med bil från Lissabon internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 132 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet

Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Det var bosatt sedan forntiden, det var i Lourinhã-regionen som det viktigaste beviset på närvaron av dinosaurier i Portugal upptäcktes - de fossiliserade äggen och respektive embryon, som visas i kommunala museet. På kullen där morerna byggde ett fort, som senare byggdes om av de kristna, är det värt att besöka kyrkan Santa Maria do Castelo (slottet St Mary), ett fint exempel på gotisk stil från 1300-talet. Detta är en av de bästa platserna i hela Portugal för att beundra mångfalden i regionen.

Förutom de bördiga dalarna och den mycket produktiva jordbruksmarken, med stora vingårdar och fruktträdgårdar, finns det också utmärkta stränder, några nästan otillgängliga och praktiskt taget öde, och andra mer befolkade och kosmopolitiska.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Lourinhã
Silverkusten

Pris:
59 000 EUR
Boarea:
273 m2
Tomtarea:
1 132 m2
Ref.nr
CCHPS0019

Dela

Till toppen