Traditionellt byggd nyare (år 2007) villa nära Bombarral till bra pris

Traditionellt byggd nyare (år 2007) villa nära Bombarral. Bestående av fyra sovrum (varav två på bottenvåningen), tre badrum, fullt utrustat kök och skafferi, stort vardagsrum ovch matrsal med öppen spis och braskamin, samt fin täckt terrass med fin utsikt på övervåningen. Sommarkök på täckt terrass och ett garage med plats för tre bilar och en toalett. Lugnt rofyllt läge. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 94 m2
Rumsbeskrivning
Bestående av fyra sovrum (varav två på bottenvåningen), tre badrum, fullt utrustat kök och skafferi, stort vardagsrum ovch matrsal med öppen spis och braskamin, samt fin täckt terrass med fin utsikt på övervåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Braskamin och öppen spis
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Traditionellt byggd nyare (år 2007) villa nära Bombarral. Bestående av fyra sovrum (varav två på bottenvåningen), tre badrum, fullt utrustat kök och skafferi, stort vardagsrum ovch matrsal med öppen spis och braskamin, samt fin täckt terrass med fin utsikt på övervåningen. Sommarkök på täckt terrass och ett garage med plats för tre bilar och en toalett. Lugnt rofyllt läge.

Övriga byggnader

Garage med plats för tre bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 420 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Bombarral
Silverkusten

Pris:
170 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Biarea:
94 m2
Tomtarea:
420 m2
Ref.nr
CCHPT1398

Dela

Till toppen