Härlig enplansvilla med källarplan i modern design och med pool

Härlig enplansvilla med källarplan i modern design belägen endast en kort promenad från stranden och Óbidoslagunen. Med en fantastisk utsikt från terrassen. Villan har fin pool och stoar terrasser. Villan består av 3 sovrum, 1 med eget badrum och omklädningsrum, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, privat uppvärmd pool, trädgård med grillplats och en mycket rymlig källare.Villan är utrustad med golvvärme och elektriska jalusier. Nära till den vackra staden Alcobaca, samt Caldas da Rainha, Obidos, Sao Martinho do Porto, Peniche och Nazaré. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
140 m2 + 140 m2
Rumsbeskrivning
1-plansvilla bestående av: Entré och hall, vardagsrum med öppen spis, matsal, fullt utrustat kök med stor matplats, 3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett och källarplan.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Centralvärme, golvärme och öppen spis
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Härlig enplansvilla med källarplan i modern design belägen endast en kort promenad från stranden och Óbidoslagunen. Med en fantastisk utsikt från terrassen. Villan har fin pool och stoar terrasser. Villan består av 3 sovrum, 1 med eget badrum och omklädningsrum, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, privat uppvärmd pool, trädgård med grillplats och en mycket rymlig källare.Villan är utrustad med golvvärme och elektriska jalusier. Nära till den vackra staden Alcobaca, samt Caldas da Rainha, Obidos, Sao Martinho do Porto, Peniche och Nazaré.

Övriga byggnader

Garage i källarplan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Foz do Arelho
Silverkusten

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
140 m2
Biarea:
140 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCHPT795

Dela

Till toppen