Kafé i vackra São Martinho do Porto till salu

Kafé i vackra São Martinho do Porto till salu i de centrala delarna av kustorten. Stor potential om du vill ha ett litet företag i området. Butik om ca. 50 m2, förråd i källare om 113 m2, 2 toaletter och skafferi. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
1 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4.planshus med källarplan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
São Martinho do Porto är en typisk portugisisk semesterort eftersom alla i Portugal känner till denna vackra kustort, men ingen i resten av världen har ens hört talas om orten. Detta är synd eftersom São Martinho do Porto är en fantastisk och unik plats med sin naturliga havsbukt.

Beläget i en nästan perfekt kammusselformad vik, med en smal öppning mot Atlantre och som vaktar ingången till Atlanten. Halvmånen från stranden av floden Tornada till staden i norra änden. I yttersta änden stöds stranden av omfattande sanddyner.

Havet här är praktiskt taget alltid lugnt eftersom bukten är mycket skyddad (raka motsatsen till den angränsande rivaliserande orten Nazare). Detta gör det till ett populärt fristad för segling och det finns alltid massor av båtar i alla storleka i vattnet. Det gör det också till ett utmärkt val för familjer och stranden kallas ibland "Praia das Crianças" - barnstranden. Det är väl värt en promenad längs den upphöjda träpromenaden som går runt bukten, genom sanddynerna och över floden till Praia de Salir med sina enorma sanddyner, belägen på södra sidan av havsbukten.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
All service som restauranger, affärer, snabbköp, kaféer och apotek finns i São Martinho do Porto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

São Martinho do Porto
Silverkusten

Pris:
300 000 EUR
Boarea:
165 m2
Ref.nr
CCHPT2320

Dela

Till toppen