Villa med pool och havsutsikt till salu i Foz do Arelho

Villa med pool och havsutsikt till salu i Foz do Arelho. Härlig fastighet i Foz do Arelho, i ett unikt läge med fantastisk havsutsikt. Nyligen uppdaterad och moderniserad med en afrikansk touch. All service finns i Foz do Arelho med butiker, snabbköp, kaféer, restauranger, bank, post m.m. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
169 m2
Rumsbeskrivning
1-plansvilla med källare bestående av: 3 sovrum alla med inbyggda garderober, 3 badrum, mycket rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med matplats.

Källare med garage, gym och förråd.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
2015
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 693 m2
Typ:
Trädgård med pool

Tomtbeskrivning
Härligt trädgårdsområde med ett afrikanskt lusthus, en 8 x 4 m pool, flera träd och en damm med Koi-fiskar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Foz do Arelho liger vid norra stranden av inloppet till den berömda Óbidoslagunen och har ut mot Atlantkusten en stor och vidsträckt strand som inramas på ett vackert sätt av sanddyner, klippor och den alltid lika blå himmeln – en prakt för ögat och själen. Tittar man ut över vattnet i lagunen så ser man den ständigt varierande formen på stranden som tillskrivs tidvattnet. Vissa dagar ser du sandbankarna mitt i lagunen, andra inte men oavsett vilken tid på dygnet du befinner dig här så finns det alltid människor i rörelse och i vattnet. Människor som badar eller människor som letar snäckor, skaldjur eller som fiskar i sin egen takt. Rakt över Foz do Arelho ligger en annan vacker strand som heter Lagoa de Óbidos som nås via en annan väg – vacker att titta på även denna. Lagunen är också ett populärt tillhåll för kitesurfare som håller till i mitten ungefär med sina våghalsade trick. Vattnet i lagunen är stillsamt och perfekt för just barn men också handikappade personer har möjlighet till bad här då kommunen anlagt stenplattor som underlättar för rörelsehindrade samt rullstolar att nå längre ner på stranden. Här finns också allmänna toaletter som är lättillgängliga när behovet faller på.


Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
All service finns i Foz do Arelho med butiker, snabbköp, kaféer, restauranger, bank, post m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Foz do Arelho
Silverkusten

Pris:
995 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
169 m2
Tomtarea:
1 693 m2
Ref.nr
CCHPT2346

Dela

Till toppen