2-plansvilla med modern design med utsikt över Obidoslagunen.

2-plansvilla med modern design, byggd år 2013 och fantastisk utsikt över Obidoslagunen. Villan består av 5 sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Med garage och en privat pool. Beläget i ett härligt område med gångavstånd till stranden. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
180 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad 2-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, fem sovrum, två badrum och solterrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med modern design, byggd år 2013 och fantastisk utsikt över Obidoslagunen. Villan består av 5 sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Med garage och en privat pool. Beläget i ett härligt område med gångavstånd till stranden.Utmärkt villa i en tomt med 918m2. Ligger på sluttningen av Obidos lagunen och 5 minuter från stranden i Foz do Arelho. Det erbjuder bottenvåningen består av hall, vardagsrum och matsal, kök, badrum och uterum. 1: a våningen med bibliotek med en stor terrass med utsikt över trädgården och utsikt över Obidos lagunen. Två sovrum (ett med balkong) och ett badrum. Trädgården har en pool, pergola, bifogad förråd och maskinrum. Villan är utrustad med gas centralvärme.


Utmärkt villa i en tomt med 918m2. Ligger på sluttningen av Obidos lagunen och 5 minuter från stranden i Foz do Arelho. Det erbjuder bottenvåningen består av hall, vardagsrum och matsal, kök, badrum och uterum. 1: a våningen med bibliotek med en stor terrass med utsikt över trädgården och utsikt över Obidos lagunen. Två sovrum (ett med balkong) och ett badrum. Trädgården har en pool, pergola, bifogad förråd och maskinrum. Villan är utrustad med gas centralvärme.Utmärkt villa i en tomt med 918m2. Ligger på sluttningen av Obidos lagunen och 5 minuter från stranden i Foz do Arelho. Det erbjuder bottenvåningen består av hall, vardagsrum och matsal, kök, badrum och uterum. 1: a våningen med bibliotek med en stor terrass med utsikt över trädgården och utsikt över Obidos lagunen. Två sovrum (ett med balkong) och ett badrum. Trädgården har en pool, pergola, bifogad förråd och maskinrum. Villan är utrustad med gas centralvärme.
Utmärkt villa i en tomt med 918m2. Ligger på sluttningen av Obidos lagunen och 5 minuter från stranden i Foz do Arelho. Det erbjuder bottenvåningen består av hall, vardagsrum och matsal, kök, badrum och uterum. 1: a våningen med bibliotek och en stor terrass med utsikt över trädgården och utsikt över Obidos lagunen. Två sovrum, ett med balkong och ett med badrum. Trädgården har en pool, pergola, bifogad förråd och tvättstuga. Villan är ansluten till centralvärme med gas.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 489 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På begäran.

Närområde

Allmänt
Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Bom Sucesso
Silverkusten

Pris:
400 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
180 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
489 m2
Ref.nr
CCPT1227

Dela

Till toppen