Rustikt renoveringsobjekt till salu i Caldas da Rainha

Rustikt renoveringsobjekt till salu i Caldas da Rainha. Här har man börjat med renoveringen och säljer nu fastigheten. Ett tillfälle för den händige. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
112 m2
Rumsbeskrivning
Renoveringsobjekt 2-plansvilla. Renovering påbörjad. Villan består av hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum och 2 badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 343 m2
Typ:
Mark

Tomtbeskrivning
Tomt att anlägga trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden har fått sitt namna av de termalbad vid floden som uppskattades av drottning Dona Leonor, hustru till 1400-talets kung Dom João II, som kunde bekräfta de botande egenskaperna hos denna källa när det botade hennes sår, som under en lång tid tiden inte hade läkt, men som läkte p.g.a. de läkande krafterna från källvattnet.

Eftersom termalbadet var mycket efterfrågat vid den tiden av lokalbefolkningen, som badade i den för att bota sina åkommor, beordrade drottningen att ett sjukhus skulle byggas så att de kunde behandla sig själva med viss komfort. Runt sjukhuset bildades en by, som blev känd som "Caldas da Rainha" (Drottningens heta källor).

Staden fortsatte att växa och nådde sin storhetstid i slutet av 1700-talet och början av 1800-talet, i en tid då det var på mode att ta en semester på en kurort, och Caldas da Rainha var en av de platser som användes av adeln och aristokratin.

Under andra världskriget valdes också staden som tillflyktsort av många utlänningar som flydde från förföljelse av nazisterna.

Caldas har varit födelseplats för många viktiga personer i portugisisk kultur, särskilt målaren José Malhoa, vars verk kan beundras i museet uppkallad efter honom i Thermal Park (Dom Carlos I-trädgården), även född här var Rafael Bordalo Pinheiro, karikaturisten från 1700-talet, som grundade keramikfabrikerna i Caldas da Rainha där det populära Caldas-keramiket började tillverkas, varav den mest kända keramiken är den som innehåller karakteristisk humor.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
All service finns i Caldas da Rainha som restauranger, snabbköp, affärer, bank, apotek m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Caldas da Rainha
Silverkusten

Pris:
92 500 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
112 m2
Tomtarea:
343 m2
Ref.nr
CCHPT2172

Dela

Till toppen