Poolvilla med utsikt över lagunen i Nadadouro

Poolvilla med utsikt över lagunen i Nadadouro. Välplanerad poolvilla med fantastisk utsikt över Obidos lagunen. Härlig trädgård med soliga terrasser varav en med BBQ-grill och en skön pool att svalka sig i. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus tomter och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
200 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, kök, 3 sovrum samt 4 badrum. Terrass och balkong. Trädgård med pool. Garage för 2 bilar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1987
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 539 m2
Typ: Trädgård med pool
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nadadouro är en av tolv civila församlingar i kommunen Caldas da Rainha på Siverkusten. Befolkningen år 2011 var 1 904 invånare i ett område om 10,60 km².

Församlingen i Nadadouro gränsar till och ut mo den populära turistdestinationen Óbidoslagunen, som är en lagun i kommunerna Óbidos och Caldas da Rainha, Portugal. Lagunen har sitt in- och utflöde mot Atlanten vid Foz do Arelho.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
Foz do Arelho, granne med Nadadouro har strand och alla service, som restauranger, snabbköp, kaféer, affärer, apotek m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Nadadouro
Silverkusten

Pris:
499 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
539 m2
Ref.nr
CCHPT2334

Dela

Till toppen