Tomt till salu med utsikt över lagunen i Nadadouro

Tomt till salu med utsikt över lagunen i Nadadouro. Med fantastisk utsikt över Óbidoslagunen och ett halvt godkänt byggprojekt för en villa med 3 våningar och med en unik arkitektonisk design. Tomt med byggrättigheter. Hör med oss om vad man får bygga med max. byggarea, antal våningar och typ av huskonstruktion. Kontakta oss för att köpa tomt på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Mark
Tomtbeskrivning
Tomt med byggrättigheter. Hör med oss om vad man får bygga med max. byggarea, antal våningar och typ av huskonstruktion.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nadadouro är en av tolv civila församlingar i kommunen Caldas da Rainha på Siverkusten. Befolkningen år 2011 var 1 904 invånare i ett område om 10,60 km².

Församlingen i Nadadouro gränsar till och ut mo den populära turistdestinationen Óbidoslagunen, som är en lagun i kommunerna Óbidos och Caldas da Rainha, Portugal. Lagunen har sitt in- och utflöde mot Atlanten vid Foz do Arelho.

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
Foz do Arelho, granne med Nadadouro har strand och alla service, som restauranger, snabbköp, kaféer, affärer, apotek m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Nadadouro
Silverkusten

Pris:
199 000 EUR
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHPT0845

Dela

Till toppen