Charmig 2-plansvilla med pool till salu i Óbidos

Charmig 2-plansvilla med pool till salu i Óbidos. Traditionell villa med utsikt över lagunen Óbidos. Villan har utmärkt sol exponering och har en trädgård med pool och en grill som gör att du kan njuta av de vackra soliga dagarna. Kontakta oss för att köpa hus på Silverkusten. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Silverkusten i Portugal.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
71 m2
Rumsbeskrivning
Villa i 2-plan bestående av hall, vardagsrum, kök, två sovrum och två badrum. Terrass och balkong. Trädgård med pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Kalksten och tegel
Stomme: Kalksten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 173 m2
Typ: Trädgård med pool
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Óbidos är ett fint exempel på en portugisisk muromgärdad stad och är en av de bästa turistmålen på Silverkusten. Historiskt presenterades Óbidos för drottningen av Portugal på hennes bröllopsdag, en tradition som började med drottning Urraca år 1214 och fortsatte fram till 1800-talet. Detta kungliga beskydd har lämnat ett bestående arv av stolthet i staden och idag är det en av de mest karaktäristiska städerna i centrala Portugal.

För besökare är Óbidos en charmig stad att utforska. Det finns smala kullerstensgator, traditionella målade hus och ett imponerande medeltida slott. Óbidos är en liten stad, men det finns inget bättre exempel på en traditionell portugisisk stad än Obidos .

Silverkusten är belägen mellan Lissabon och Oporto, med landets största motorväg (A1) som passerar innanför Silverkusten i nord-sydlig riktning och som gör det snabbt, enkelt och smidigt att nå alla kustorter på Silverkusten från Lissabon och flygplatsen. Den milda temperaturer och de fina vita sandstränderna erbjuder goda möjligheter för surfing, att utöva vattensporter och att njuta av det lugna och charmiga livet vid havet i Portugal. Portugiserna är dessutom mycket öppna och trevliga mot utlänningar.
Närservice
All service finns i Óbidos, som restauranger, kaféer, butiker, snabbköp m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Óbidos
Silverkusten

Pris:
167 500 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
71 m2
Tomtarea:
173 m2
Ref.nr
CCHPT2332

Dela

Till toppen