3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Quinta do Morgado i Tavira

3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Quinta do Morgado i Tavira. Belägen på översta och tredje våningen i en etablerad och väl belägen resort inom gångavstånd till köpcentrum och Tavira. Köket är öppet mot vardagsrummet, som har två uppsättningar altandörrar ut till en rymlig terrass med västläge och med utsikt över poolen. Lägenheten har luftkonditionering och idealiskt som fritidsboende och med utmärkt uthyrningspotential. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
57 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entréhall, vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum med badkar och stor terrass om 8,5 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2004
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.

Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Närservice
Reception och restaurang på området.

Gångavstånd till lokal stormarknad och
stort köpcentrum.

5 minuter med bil från Tavira centrum.

10 minuter med bil från lokala stränder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Quinta do Morgado, Tavira
Östra Algarve

Pris:
175 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
57 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHTA0587

Dela

Till toppen