3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Tavira Garden

3-rumslägenhet till salu i efterfrågade Tavira Garden. I det populära området Tavira Gardens finns det nu en välplanerad 3-rumslägenhet ledig. Lägenheten är i fint skick. Den är belägen på andra våningen och i området finns det en härlig välskött trädgård med tennisbana samt två sköna pooler att svalka sig i. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
87.5 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum med matplats, kök, två sovrum samt 2 badrum. Terrass. Gemensam trädgård, tennisbana och pool på området. Parkering i anslutning till området.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
1992
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.

Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Närservice
På promenad avstånd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tavira Garden, Tavira
Östra Algarve

Pris:
185 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
87.5 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHTA0557

Dela

Till toppen