Rymlig 4-rumslägenhet till salu i centrum av Tavira

Rymlig 4-rumslägenhet till salu i centrum av Tavira. Denna lägenhet ligger på översta våningen i ett låghus med totalt tre våningar. Med ett utmärkt läge inom gångavstånd till Tavira gamla stad och nära lokala barer och kaféer. Nyligen renoverad lägenheten i utmärkt skick med modernt kök och parkettgolv i hela lägenheten. Det finns ett elegant vardagsrum, två badrum och små balkonger framtill och baksidan av fastigheten. Det finns parkeringsplatser på framsidan av byggnaden. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
83 m2
Rumsbeskrivning
Badrum
Två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
1991
Uppvärmning
El
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Tavira
Östra Algarve

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
83 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHTA0558

Dela

Till toppen