Tomt med byggrättighet för 250 m2 byggarea i centrala Tavira

Tomt med byggrättighet för 250 m2 byggarea i centrala Tavira. Idag med en ruin om 90m m2 på tomten. Detta är ett sällsynt tillfälle att kunna köpa en stor tomt vid floden Gilão i centrum av Tavira. Möjlighet att bygga en stor villa eller ett stort kommersiellt projekt. Bra tillgång och alla anslutningar för vatten, avlopp och el finns i närheten. Kontakta oss för att köpa tomt i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Östra Algarve.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 606 m2
Typ: Tomt med byggrättighet
Vatten/avlopp
Anslutning av vatten och avlopp, samt el från gata.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Tavira
Östra Algarve

Pris:
260 000 EUR
Tomtarea:
606 m2
Ref.nr
CCHP0542

Dela

Till toppen