Townhouse nära Tavira centrum med havsutsikt

Townhouse nära Tavira centrum. Townhouse i 2-plan bestående av hall, vardagsrum/matplats, kök, 3 sovrum och 3 badrum, samt terrass och en stor takterrass om 60 m2 med havsutsikt. Gemensam pool och trädgård. Garage. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
181 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i 2-plan bestående av hall, vardagsrum/matplats, kök, 3 sovrum och 3 badrum, samt terrass och en stor takterrass om 60 m2 med havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse nära Tavira centrum. Townhouse i 2-plan bestående av hall, vardagsrum/matplats, kök, 3 sovrum och 3 badrum, samt terrass och en stor takterrass om 60 m2 med havsutsikt. Gemensam pool och trädgård. Garage.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Tavira
Östra Algarve

Pris:
410 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
181 m2
Biarea:
60 m2
Ref.nr
CCHTV0530

Dela

Till toppen