Välskött Townhouse i 3 plan urbanisering Quinta do Morgado

Välskött Townhouse i 3 plan urbanisering Quinta do Morgado i stadsdelen Santa Maria i Tavira. Omgiven av trädgårdar, pooler, affärer, restauranger, barer och bara en kort bit från stadens centrum, natur, stränder och golfbanor. Huset består av 3 plan, med gott om lagringsutrymme och gott om uteplatser, inklusive terrass och övre terrass med bra utsikt och en grillplats. Detta hus är vackert möblerat och inrett och alla möbler ingår i köpet. Med luftkonditionering. Huset är en utmärkt investering, då huset är lätt att hyra ut. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
107.65 m2
Rumsbeskrivning
Parhus i 2 plan bestående av entré, hall, vardagsrum och matsal med öppen spis, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, nedre stor delvis täckt terrass och övre terrass, samt mindre trädgård.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Välskött Townhouse i 3 plan urbanisering Quinta do Morgado i stadsdelen Santa Maria i Tavira. Omgiven av trädgårdar, pooler, affärer, restauranger, barer och bara en kort bit från stadens centrum, natur, stränder och golfbanor. Huset består av 3 plan, med gott om lagringsutrymme och gott om uteplatser, inklusive terrass och övre terrass med bra utsikt och en grillplats. Detta hus är vackert möblerat och inrett och alla möbler ingår i köpet. Med luftkonditionering. Huset är en utmärkt investering, då huset är lätt att hyra ut.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Mindre välskött trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: 69 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.

Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Santa Maria, Tavira
Östra Algarve

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
107.65 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CPB180286

Dela

Till toppen