Moderna kedjehus med pool under uppförande i Santa Luzia

Moderna kedjehus med pool under uppförande i efterfrågade och avslappnade kustorten Santa Luzia, känd för sina franska fiskrestauranger och den charmiga gångvägen ut till sandstranden. Muromgärdade tomter med direkt söderläge. Husen byggs med hög kvalitet material, isolering och inredning. Med tre rymliga sovrum med egna tillhörande badrum, öppen planlösning vardagsrum, matsal och fullt utrustade kök. Tomt med nedre terrass och pool, samt stor takterrass. Husen år bekvämt belägna nära Santa Luzia och med gångavstånd till alla lokala bekvämligheter och Barrilstranden. Hör med oss om lediga tomter och dess placering. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
109.5 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade kedjehus bestående av entré och hall, vardagsrum, matsal och fullt utrustat kök i öppen planlösning, Master bedroom med eget badrum, två ytterligare sovrum med vardera eget badrum, övre terrass om 21,7 m2, nedre terrass om 30 m2 och pool, samt stor takterrass om 50,5 m2 med havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Kedjehus 2 plan
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Moderna kedjehus med pool under uppförande i efterfrågade och avslappnade kustorten Santa Luzia, känd för sina franska fiskrestauranger och den charmiga gångvägen ut till sandstranden. Muromgärdade tomter med direkt söderläge. Husen byggs med hög kvalitet material, isolering och inredning. Med tre rymliga sovrum med egna tillhörande badrum, öppen planlösning vardagsrum, matsal och fullt utrustade kök. Tomt med nedre terrass och pool, samt stor takterrass. Husen år bekvämt belägna nära Santa Luzia och med gångavstånd till alla lokala bekvämligheter och Barrilstranden. Hör med oss om lediga tomter och dess placering.

Övriga byggnader

Möjligt anlägga carport, extra kostnad, på parkeringsutrymmet om 28 m2 vid entrésidan av huset.

Centraldammsugare.
Video entrételefon.
Trägolv i hela huset, förutom i badrum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool om 12,5 m2 på en muromgärdad tomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): Ännu ej fastställd.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Santa Luzia är mycket lik Cabanas, dess ursprung är en fiskarby och den kallas numera "Capital do Polvo", bläckfiskstaden, som är en lokal specialitet, med många sätt att tillaga och förbereda bläckfisk på. Från Santa Luzia kan du ta minitåget och besöka Barrilstranden, som är en förlängning av Tavira Island 3 km österut. Fördelen med Santa Luzia är att man kan gå ut till badstranden, vilket man ej kan i Cabanas och Tavira, där man måste ta badbåt ut till Cabanas Island och Tavira Island.
Kommunikation
Gångavstånd till stranden.
Gångavstånd till butiker och restauranger.
5 minuters körtid till Tavira.
10 minuters körtid till golfbanorna.
30 minuters körtid till Faro flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Kedjehus

Santa Luzia
Östra Algarve

Pris:
495 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
109.5 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHTV0502

Dela

Till toppen