Charmig villa med pool i ett lugnt område 5 minuter från Tavira

Denna charmiga villa med pool ligger i ett lugnt område på en återvändsgata bara 5 minuter med bil från Tavira och är helt renoverad för 4 år sedan. En muromgärdad tomt och villa med öppen planlösning vardagsrum och kök. Altandörrar ut till en stor delvis täckt terrass med utsikt över poolen. Villan ha två sovrum och ett tredje sovrum med eget badrum nås via takterrassen. Den anlagda trädgården är lättskött med Astro Turf gräsmatta och singel. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
100.3 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av hall, vardagsrum med matsal i öppen planlösning mot fullt utrustat kök med frukostbar, tre sovrum och två badrum, gästtoalett, terrass delvis täckt och en takterrass, samt solterrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla med takterrass
Byggnadsår
1988
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna charmiga villa med pool ligger i ett lugnt område på en återvändsgata bara 5 minuter med bil från Tavira och är helt renoverad för 4 år sedan. En muromgärdad tomt och villa med öppen planlösning vardagsrum och kök. Altandörrar ut till en stor delvis täckt terrass med utsikt över poolen. Villan ha två sovrum och ett tredje sovrum med eget badrum nås via takterrassen. Den anlagda trädgården är lättskött med Astro Turf gräsmatta och singel. Bör ses.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 734 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool 8 m x 3 m.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 250 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Tavira
Östra Algarve

Pris:
360 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100.3 m2
Tomtarea:
734 m2
Ref.nr
CCHTV0482

Dela

Till toppen