Vacker klassisk 2-plansvilla med pool i Caseta, Tavira

Vacker klassisk 2-plansvilla med pool i Caseta, Tavira. Belägen med ett förhöjt läge har denna villa fin panoramautsikt över landsbygden och till kusten. Villa i två plan med utsikt över poolen. En ljus och rymlig villa med en stor L-formad täckt terrass runt vardagsrummet och köket. Villan är väl underhållen och har nyligen målats om in- och utvändigt. Grusväg på 1 000 m från allmän väg. Tavira centrum är endast 15 minuters bilresa bort. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
95 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av: Entré och hall, vardagsrum, kök med matplats, tvpå sovrum och två badrum, samt L-forma täckt terrass, öppen terrass och takterrass.
Kök
Fullt utrustat kök
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
Gas
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker klassisk 2-plansvilla med pool i Caseta, Tavira. Belägen med ett förhöjt läge har denna villa fin panoramautsikt över landsbygden och till kusten. Villa i två plan med utsikt över poolen. En ljus och rymlig villa med en stor L-formad täckt terrass runt vardagsrummet och köket. Villan är väl underhållen och har nyligen målats om in- och utvändigt. Grusväg på 1 000 m från allmän väg.
Tavira centrum är endast 15 minuters bilresa bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4890 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool 8 m x 4 m med solterrass.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 400 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.

Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
15 minuters bilfärd till Tavira.
20 minuters bilfärd till havet.
40 minuters bilfärd till Faro flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Caseta, Tavira
Östra Algarve

Pris:
310 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
95 m2
Tomtarea:
4890 m2
Ref.nr
CCHTV0440

Dela

Till toppen