2-plansvilla med pool belägen med ett avundsvärt läge nära Tavira

2-plansvilla belägen med ett avundsvärt läge mitt i den lugna landsbygden söder om riksväg N125, bara några få minuters bilväg från Ria Formosa och endast en kort bilfärd från Tavira. Villan har två terrasser och poolen ligger med ett upphöjt läge med utsikt över trädgården och skuggas av höga tallar på tomten. Privat men inte helt isolerad villa. Perfekt som andra boende eller permanentboende. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
180 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa i två plan bestående av: Entré och hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, två badrum, samt två terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1996
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla belägen med ett avundsvärt läge mitt i den lugna landsbygden söder om riksväg N125, bara några få minuters bilväg från Ria Formosa och endast en kort bilfärd från Tavira. Villan har två terrasser och poolen ligger med ett upphöjt läge med utsikt över trädgården och skuggas av höga tallar på tomten. Privat men inte helt isolerad villa. Perfekt som andra boende eller permanentboende.

Övriga byggnader

Ett vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Mosaiklädd pool med högt läge med stor solterrass.
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 500 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Tavira
Östra Algarve

Pris:
439 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
180 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHTV0411

Dela

Till toppen