Nyproduktion av eleganta moderna 4-rumslägenheter till försäljning i Tavira

Nyproduktion av eleganta moderna 4-rumslägenheter till försäljning i centrala Tavira, Detta är en mindre byggnad med 8 lägenheter, alla med 3 sovrum, i centrala Tavira. Lägenheterna kommer ha mycket hög kvalitet och finish. De flesta lägenheterna kommer ha takterrasser och alla har balkonger och tillhörande garageplats i garage under byggnaden. Beläget i centrum av Tavira är dessa lägenheter inom gångavstånd till alla butiker och all service. Beeräknad inflyttning maj 2021. Hör med oss om lediga lägenheter, pris. layout och placering. Frånpris 325 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
110 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 4-rumslägenheter bestående av entréhall, vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum, samt balkong och takterrass om totalt 68 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Halogen belysning.
Elektriska fönsterluckor.
Solpaneler.
Hiss.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tavira
Östra Algarve

Pris:
325 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHTA0624

Dela

Till toppen