Renoverad 4-rumslägenhet med fantastisk takterrass till salu i Tavira

Renoverad 4-rumslägenhet med fantastisk takterrass till salu i Tavira. Hög standard och kvalitet på inredningen. Utrustad med AC. Har 4 balkonger och en stor takterrass med BBQ. Lägenheten igger mycket centralt med promenadavstånd till all tänkbar service. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet bestående av hall, vardagsrum/matplats, kök, tre sovrum samt 2 badrum, fyra balkonger samt en stor takterrass med BBQ. Garageplats i fastigheten.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2007
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
450 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Tavira
Östra Algarve

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHTA0562

Dela

Till toppen