Townhouse med takterrass till salu i Tavira

Townhouse med takterrass till salu i Tavira. Detta attraktiva Townhouse ligger i ett etablerat bostadsområde inom gångavstånd till Tavira centrum och tågstationen Porta Nova. Huset har 4 sovrum och 2 badrum och har en vacker innergård med jacuzzi och en takterrass med panoramautsikt över havet. I utmärkt skick. Detta Townhouse ger er ett rymligt boende, bra utomhusytor och ett privat garage. Kontakta oss för att köpa hus i Östra Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Östra Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i 2-plan bestående av entréhall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök fyra sovrum, två badrum, takterrass om 6,9 m2 och en terrass på markplan om 20 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Garage om 21 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tavira är en unik upplevelse, främst på grund dess historiska bakgrund och orörda arkeologiska spår som gör Tavira till en av de mest karakteristiska städerna i regionen Algarve. Historien finns fortfarande kvar i de gamla byggnaderna, kyrkorna, borgarna, de vackra broarna och på de smala gatorna. Staden erbjuder många trevliga restauranger där man kan äta god portugisisk mat. Vanligtvis är menyn full med skaldjur eftersom fiskebåtarna som ligger längs kanalen kommer in med färska råvaror varje dag.Upptäck Tavira Island, 12 km lång längs med kusten, precis utanför Tavira, som är en av de mest populära stränderna i östra Algarve. Man finner det mesta på Tavira Island, från camping till båtturer. För att komma hit måste man ta badbåten som avgår varje timme och tar cirka 20 minuter. För att resa fram och tillbaka till stranden får man betala ungefär 2 Euro. Det finns även möjligheter att parkera bilen vid båten.
Kommunikation
Faro flygplats: 40 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Tavira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Tavira
Östra Algarve

Pris:
445 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHTV0673

Dela

Till toppen