5-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Matosinhos

5-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Matosinhos. Lägenheten består av vardagsrum/matplats, hall, 4 sovrum, fullt utrustat kök och 4 badrum. Terrass. Parkering för 2 bilar hör till lägenheten. På gångavstånd till havet. Nära till service och kommunikation. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea + Biarea
260.7 m2 + 43 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
2 av 6, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Byggnad

Byggnadstyp
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Praia de Matosinhos strand är den största stranden i Porto området med enkel åtkomst från centrala Porto. Stranden erbjuder en vidsträckt gyllene sand och med vågor som lämpar sig för surfing, med endast en 15 minuters tunnelbaneresa bort från centrum av Porto. Praia de Matosinhos strand ligger på norra stranden av Douro mynning och nordväst direkt mot Atlanten. Stranden ligger inom staden Matosinhos och staden är känd för sitt fiske och containerhamnen vid norra kanten och Castelo do Queijo, Ostslottet i den södra delen.
Kommunikation
Staden Matosinhos är ansluten till den blå tunnelbanelinjen och stranden är betjänad av stationen Matosinhos Sul. Från tunnelbanestationen är det fem minuters promenad till stranden. Matosinhos är i zon tre i Portos tunnelbanenät och en enkel biljett kostar 1,50 Euro. För första resan på tunnelbanans flergångskort måste man köp ett tillägg på 0,60 Euro.

Endast 10 minuter till Porto internationella flygplats.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Matosinhos.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Matosinhos
Norra Portugal

Pris:
575 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
260.7 m2
Biarea:
43 m2
Ref.nr
CPLS02025

Dela

Till toppen