3-rumslägenhet nybyggnation till salu front mot stranden

3-rumslägenhet nybyggnation till salu front mot stranden och belägen på en av de vackraste avenyerna i Póvoa de Varzim. Bra områden och med ett tillhörande garage under byggnaden. Möjlighet att välja slutfinish på lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea:
58 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
5 av 6, hiss finns ej
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Póvoa de Varzim är en kuststad i norra Portugal. Staden ligger vid Atlanten och har 38 848 invånare medan hela kommunen har 63 470 invånare. Permanenta bosättningar i Póvoa de Varzim går tillbaka till omkring fyra till sex tusen år och omkring år 900 f.Kr. ledde oro i regionen till inrättandet av Cividade de Terroso, en befäst stad, som utvecklade sjöfartshanteringsvägar med civilisationer av den klassiska antiken. Moderna Póvoa de Varzim uppstod efter erövringen av den romerska republiken av staden före år 138 f.Kr., fiske- och fiskeförädlingsenheter som snart utvecklades, som visade sig vara grunden för den lokala ekonomin. Vid 1100-talet var fiskindustrin och de bördiga jordbruksmarkerna den ekonomiska basen för ett feodalt herravälde och Varzim var hårt ifrågasatt mellan de lokala överherrarna och de tidiga portugisiska kungarna, vilket resulterade i etableringen av dagens kommun år 1308. Póvoa de Varzims betydelse ökade med upptäckarperioden på grund av ortens skeppsbyggarkonst. Vid 1700-talet återhämtade sigfiskförädlingsindustrin, och efter en tid blev Póvoa den dominerande fiskehamnen i norra Portugal. Póvoa de Varzim har varit en välkänd badort i över tre århundraden,´och är den mest populära i norra Portugal. Casino da Póvoa är en av de få och mest framträdande spelplatserna i Portugal. Fritids- och hälsofördelar som erbjuds i stora sandstränder lockar nationella och internationella besökare. Póvoa de Varzim rymmer andra sevärdheter, särskilt den traditionella shoppinggatan Junqueira, Garrettteatern, samt etnografiska och historiska museet. Cividade de Terroso, medeltida klostret, barockens Matriz-kyrka, stadshuset och portugisiska folkloristisk arkitektur i Praça do Almada och många portugisiska matrestauranger som gör Póvoa de Varzim populära i hela norra Portugal. Staden har betydande textil- och livsmedelsindustrier. Staden har behållit en tydlig kulturell identitet.
Kommunikation
Expressbuss som tar 45 minuter direkt till Porto flygplats.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Póvoa de Varzim.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Póvoa de Varzim
Norra Portugal

Pris:
185 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
58 m2
Ref.nr
CPLS02122

Dela

Till toppen