Rymlig takvåning till salu vid havet i Vila do Conde med panoramautsikt

Rymlig takvåning 8 rum vid havet i Vila do Conde med panoramautsikt. Denna takvåning om 350 m2 boyta på två plan är verkligen något utöver det vanliga. Boytan är fördelad på ett stort och rymligt vardagsrum med en öppen spis och det finns golvvärme i hela lägenheten. Takterrassen om 130 m2 ligger på samma plan som vardagsrummet och vetter mot havet varifrån man har en underbar utsikt över havet och stranden. Köket är ljust och rymligt, tre stora sviter, alla med balkonger och många garderober, ytterligare fyra sovrum och fyra badrum. Här finns även ett fint grönområde, utomhuspool och olika spelplaner. Plats för fem bilar på parkeringsplatsen. Omgivningen är lugn och du kan njuta maximal av välbefinnande. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Interiör

Antal rum:
8 rum
Boarea + Biarea
350 m2 + 130 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Sju badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Byggnad

Byggnadstyp
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Vila do Conde
Norra Portugal

Pris:
545 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
350 m2
Biarea:
130 m2
Ref.nr
CPLS01577

Dela

Till toppen