Vacker rustikt helrenoverad villa i Foz do Douro medd havsutsikt

Vacker rustikt helrenoverad villa i Foz do Douro, Porto med bibehållen elegant karaktär inomhus och utomhus ursprungliga utseende. Villan kännetecknas av lyxig finish och raffinerade detaljer. Dess läge är ett av de mest privilegierade i staden Porto med vacker utsikt över floden Douro och havet. Villan ligger 5 minuter med bil från stranden, 10 minuter med bil från den historiska stadskärnan i Porto och 15 minuter ned bil från Porta internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
400 m2 + 25 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad större villa bestående av: Entré och hall vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med matplats, sex sovrum, fyra badrum, samt flera terrasser i trädgården och en övre terrass med fantastisk havsutsikt över Atlanten.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker rustikt helrenoverad villa i Foz do Douro, Porto med bibehållen elegant karaktär inomhus och utomhus ursprungliga utseende. Villan kännetecknas av lyxig finish och raffinerade detaljer. Dess läge är ett av de mest privilegierade i staden Porto med vacker utsikt över floden Douro och havet. Villan ligger 5 minuter med bil från stranden, 10 minuter med bil från den historiska stadskärnan i Porto och 15 minuter ned bil från Porta internationella flygplats.

Övriga byggnader

Garage för 2 bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 175 m2
Typ:
Trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
För att upptäcka Porto och dess historia måste du gå till Foz do Douro. Foz do Douro vetter mot Atlanten och du kommer att uppleva en otrolig livskvalitet här, med de yttersta romantiska promenader varje kväll med sol och hav som smälter samman till ett spektakulärt klimax.

Foz do Douro's stränder har den blå flaggan, ett tecken på hög kvalitet. Ta en promenad under "Pergola da Foz" byggd på 1930-talet. Historien är att borgmästarens fru i Porto vid den tiden var så förtrollad av pergolan på "Promenade des Anglais" i den franska staden Nice att hon helt enkelt var tvungen att ha samma i Porto. Här kallas den "Praia dos Ingleses" en påminnelse om att England och Storbritannien alltid har haft en nära relation med Portugal.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Foz do Douro, Porto
Norra Portugal

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
400 m2
Biarea:
25 m2
Tomtarea:
175 m2
Ref.nr
CPCS00627

Dela

Till toppen