2-plansvilla i modern stil med utsikt över floden Douro och pool.

2-plansvilla i modern stil med utsikt över floden Douro och stor pool. Mycket funktionell villa i två våningar, där den andra våningen innehåller endast Master bedroom med Master bathroom med tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över floden Douro. Nedre våningen består av matsal, vardagsrum och kök med harmonisk koppling mellan dem och alla med tillgång till trädgården kompletteras med en vacker utomhuspool i perfekt miljö med alla det storslagna landskapet, samt två sovrum och två badrum. En villa med bekväm och mycket glamorös miljö. Bara 25 minuter till centrum av Porto och 3 minuter från floden Douro, samt 30 minuters bilfärd till Porto internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
189 m2 + 90 m2
Rumsbeskrivning
Mycket funktionell villa i två våningar, där den andra våningen innehåller endast Master bedroom med Master bathroom med tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över floden Douro. Nedre våningen består av matsal, vardagsrum och kök med harmonisk koppling mellan dem och alla med tillgång till trädgården kompletteras med en vacker utomhuspool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla i modern stil med utsikt över floden Douro och stor pool. Mycket funktionell villa i två våningar, där den andra våningen innehåller endast Master bedroom med Master bathroom med tillgång till en terrass med fantastisk utsikt över floden Douro. Nedre våningen består av matsal, vardagsrum och kök med harmonisk koppling mellan dem och alla med tillgång till trädgården kompletteras med en vacker utomhuspool i perfekt miljö med alla det storslagna landskapet, samt två sovrum och två badrum. En villa med bekväm och mycket glamorös miljö. Bara 25 minuter till centrum av Porto och 3 minuter från floden Douro, samt 30 minuters bilfärd till Porto internationella flygplats.

Övriga byggnader

Carport för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 408 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Pool
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gondomar är en stad och kommun precis väster om Porto och som följre strandlinjen vid floden Douro i norra Portugal. Staden har 25 717 invånare medan kommunen har 163 574 invånare.

Gondomar är välkänd för sin juvelindustri.
Kommunikation
16 km till Porto.
24 km till Porto flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Foz do Sousa, Gondomar, Porto
Norra Portugal

Pris:
575 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
189 m2
Biarea:
90 m2
Tomtarea:
408 m2
Ref.nr
CPLS01197

Dela

Till toppen