Fin villa till salu nära centrum av Quarteira

Fin villa till salu nära centrum av Quarteira. Mycket trevligt hus i en unik form belägen i populära Quarteira bara några minuter från de vackra stränderna och nära olika slags bekvämligheter. Kontakta oss för att hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
162 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, tre badrum och terrasser, samt förråd. Två parkeringsplatser. Gemensam pool och trädgård på området.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Quarteira ligger bara 26 km från Faro flygplats och är hem till ca. 25 000 fastboende invånare. Quarteira, som en gång var en liten fiskeby som så många andra orter längs kusten, har en historia som går tillbaka till romartiden. Sedan 1960-talet har Quarteira bara vuxit och vuxit och blev stad år 1999 och är idag en av de största turistorterna i Algarve.Trots den enorma utvecklingen genom åren, där höga lägenhetsblock kommit till vid den gamla delen av staden, har Quarteira många lojala fritidsboende och utländska besökare som återkommer år efter år och är även populär hos portugiser.En av Quarteira största tillgångar är den vackert palmkantade strandpromenaden som löper parallellt med den långa sandstranden. Strandpromenaden som heter Avenida Infante Sagres och kallas lokalt för "Marginal" är en idealisk plats att gå längs med för avkopplande promenader och erbjuder ett varierat utbud av kaféer och barer. Quarteira erbjuder ett stort utbud av restauranger där tyngdpunkten ligger på färsk fisk och skaldjur. Alldeles intill Quarteira ligger den berömda semesterorten och marinan Vilamoura. Om du gillar promenera kan du ta en promenad längs stranden från Quarteira till Vilamoura. Det tar bara några minuter. Quarteira och Vilmoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 21 km.
Närservice
Strandpromenaden är unik i Algarve, cirka 2 kilometer lång med ett utbud av affärer, restauranger och kaféer och slutar vid fiskmarknaden, där man kan köpa fisk som fångades bara några timmar innan.

All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Quarteira.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Quarteira
Centrala Algarve

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
162 m2
Ref.nr
CPB200075

Dela

Till toppen