Fint stort parhus till salu i Vilamoura

Fint stort nybyggt parhus till salu i Vilamoura med alla bekvämligheter. Huset är beläget i ett lugnt och fint område och har nära till bra golfbanor. Kontakta oss om du vill köpa hus i centrala Algarve. Vi har ett stort utbud lediga av hus och lägenheter i centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
93.75 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av hall, två vardagsrum varav ett med matplats, kök, tre sovrum, två badrum. Balkonger. Inglasad terrass/uterum. Privat trädgård. Gemensam pool och trädgård. Privat parkeringsplats.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 278 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
620 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
93.75 m2
Tomtarea:
278 m2
Ref.nr
CPB200037

Dela

Till toppen