Charmig renoverad 2-rumslägenhet till salu centralt i Vilamoura

Charmig renoverad 2-rumslägenhet till salu centralt i Vilamoura med gångavstånd till marina, affärer, restauranger och Falésiastranden. Belägen på fjärde och översta våningen, med en underbar solexponering i söder och med en trevlig terrass där du kan njuta av trevliga stunder. Lägenheten ligger i ett privat residens, med trädgårdar och välskötta pooler och med privat och stängd parkering för de boende. Inom gångavstånd från hemmet hittar du den berömda Marina de Vilamoura, med dess utmärkta restauranger och barer med massor av dag- och nattaktiviteter, såväl som den vackra klippstranden Falésiastranden och andra bekvämligheter och all service. Lägenheten säljs fullt möblerad och utrustad. Stora möjligheter för uthyrning året om. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
50.6 m2
Rumsbeskrivning
2-rumslägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum med badkar, samt terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1975
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
700 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.
Övrigt
Gemensam pool och trädgård på området.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
205 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
50.6 m2
Sovrum:
1
Ref.nr
CPB200047

Dela

Till toppen