Välplanerad 2-rumslägenhet till salu endast 100 meter från Marina de Vilamoura

Välplanerad 2-rumslägenhet till salu endast 100 meter från vackra Marina de Vilamoura. på 3:e våningen av tre med söderläge. Med tillhörande privat garage och förråd. Lägenheten är i gott skick men behöver viss uppfräschning. Stor uthyrningmöjlighet med hög garanterad lönsamhet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
56 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-rumslägenhet bestående av entré och hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum, samt en liten balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
7 av 9, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1991
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
169 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
56 m2
Sovrum:
1
Ref.nr
CPB190273

Dela

Till toppen