3 och 4-rumslägenheter i en lyxig urbanisation inne på golfbanan

3 och 4-rumslägenheter i en lyxig urbanisation inne på golfbanan ligger bara 5 minuter från Vilamoura Marina och erbjuder kvalitetslägenheter och många faciliteter inklusive greenfeerabatter på alla fem lokala golfbanorna i Vilamoura. Granne med Tivoli Hotel och som lägenhetsinnehavare har ni också tillgång till hotellets faciliteter. Med 24 timmars säkerhet, gym, inomhus-och utomhuspooler och välskötta trädgårdar erbjuder denna urbanisation något för alla. Frånpris - hör med oss efter lediga lägenheter. Nu fullt möblerade. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
116 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerade 4-rumslägenheter bestående av:
Entré om 3,4 m².

Vardagsrum och matsal om 26.5 m² med stora altandörrar
ut till terrassen om 13,5 m².

Fullt utrustat modernt kök om 8,8 m² med ljusa väggar och nedre
enheter och beige bänkskivor i sten. Dörr till tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
Frukostlucka mot vardagsrummet. Dörren till tvättstuga om 4 m².

Master bedroom om 14 m² med kjudörrsgarderober och dörrar ut till verandan.
Ensuite badrum om 4,3 m² mosaikkaklat med badkar och dusch, wc, bidé
och handfat. Handdukstork.

Sovrum 2 om14 m² med kjudörrsgarderober och dörrar ut till verandan.
Ensuite badrum om 4,3 m² mosaikkaklat med badkar och dusch, wc, bidé
och handfat. Handdukstork.

Sovrum 2 om14 m² med kjudörrsgarderober och dörrar ut till verandan.
Ensuite badrum om 3,5 m² mosaikkaklat med badkar och dusch, wc, bidé
och handfat. Handdukstork.

Garage och förråd
2 angivna parkeringsplatser i garage och förrådsplats.
Kök
Fullt inrett och utrustat kök.
Badrum
Tre ensuite badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
3 och 4-rumslägenheter i en lyxig urbanisation inne på golfbanan ligger bara 5 minuter från Vilamoura Marina och erbjuder kvalitetslägenheter och många faciliteter inklusive greenfeerabatter på alla fem lokala golfbanorna i Vilamoura. Granne med Tivoli Hotel och som lägenhetsinnehavare har ni också tillgång till hotellets faciliteter. Med 24 timmars säkerhet, gym, inomhus-och utomhuspooler och välskötta trädgårdar erbjuder denna urbanisation något för alla. Frånpris - hör med oss efter lediga lägenheter.

Inklusive möbler.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Oceanico Victoria är den golfbana som ligger sidan om området Victoria Residence.
http://www.oceanicogolf.com/our-courses/oceanico-victoria-golf-course/

En spelare sex månader 1 500 Euro eller 12 månader 2 400 Euro , två spelare 6 mån 2 400 Euro eller 3 600 Euro 12 månader, inkluderar fem golfbanor av Oceanico i Vilamoura: Victoria, Old Course, Millenium, Laguna och Pinhal. Man har 50 % rabatt på de fem golfbanor av Oceanico i Vilamoura som lägenhetsinnehavare på Victoria Residence.

Genomsnittliga hyresintäkter för 4:or år 2017 är beräknade till 18 000 Euro. Uthyrningsprogrammet kan acceptera 55% av året, men vill då även ha tillgång under höst och vinter och det är om man kan tänka sig att åka hem en del av perioden man är där höst och vinter.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda resort områden i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.

Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
116 m2
Ref.nr
TCHTA0030

Dela

Till toppen