Fantastisk 2-plansvilla med pool och två separata lägenheter i Vale Formoso

Fantastisk 2-plansvilla med pool och två separata lägenheter i Vale Formoso i Almancil. Tomt om 2 350 m2 som erbjuder en utmärkt havsutsikt. Några få minuter med bil från centrum av Almancil där alla bekvämligheter som: restauranger, stormarknader, butiker finns. Staden är känd för att vara porten till den berömda "Gyllene triangeln", där är de prestigefyllda orterna "Quinta do Lago" och "Vale do Lobo" ligger, med berömda golfbanor och fantastiska gyllene sandstränder bara några få minuter bort. Fastigheten ligger endast 10 minuter från den historiska staden Loulé och 20 minuter från Faro internationella flygplats. Med trädgård, pool, grill och garage. Denna villa byggdes år 1988 och består av två separata lägenheter och har en enorm potential. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
174 m2
Rumsbeskrivning
I lägenheten på bottenvåningen finns ett vardagsrum och matsal, fullt utrusta kök med direkt tillgång till utomhusgrill, tre sovrum och ett badrum. På övervåningen finns ett stort vardagsrum med tillgång till balkong, fullt utrustat kök med skafferi, två sovrum och två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1988
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 350 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Almancil är staden som innefattas i området "den gyllene triangeln" och har ett stort utbud av restauranger och butiker. Från Faro internationella flygplats tar det cirka 15 minuter med bil och endast tio minuter till fantastiska stränder och många världsberömda golfbanor. Staden är känd för sin lokalt producerade keramik, en inglasad blå keramik som kallas Azulejo. Härifrån har man nära till de närliggande städerna Loulé, Vilamoura och Quarteira.
Närservice
Nära till golfbanor. All service med restauranger och affärer inne i Almancil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Vale Formoso, Almancil
Centrala Algarve

Pris:
580 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
174 m2
Tomtarea:
2 350 m2
Ref.nr
CPB190179

Dela

Till toppen