3-rumslägenhet i centrum av Almancil

3-rumslägenhet i centrum av Almancil. Med en egen tomteareal på cirka 565 m2, med två garage tillsammans, cistern för vatten och en terrass på hela 80 m2. Denna lägenhet är inrymd i en större villa som består av tre lägenheter utabn samfällighetsavgift. Nyligen renoverad med raffinerade ytor och noggrant utvalda material och i mycket gott skick. Garaget har ett utrymme som ska omvandlas till en 2-rumslägenhet, helt isolerad från huvudbyggnaden. Perfekt att hyra ut. Sol exponering i nord och sydlig riktning och panoramautsikt över Algarviabergen. Beläget på en av de större avenyerna i Almancil, cirka 100 m från stormarknaderna Apolónia, Aldi, flertal restauranger och service. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
68.6 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré och hall, vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en terrass om hela 80 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett nyrenoverat badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 7, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Almancil är staden som innefattas i området "den gyllene triangeln" och har ett stort utbud av restauranger och butiker. Från Faro internationella flygplats tar det cirka 15 minuter med bil och endast tio minuter till fantastiska stränder och många världsberömda golfbanor. Staden är känd för sin lokalt producerade keramik, en inglasad blå keramik som kallas Azulejo. Härifrån har man nära till de närliggande städerna Loulé, Vilamoura och Quarteira.
Kommunikation
Faros internationella flygplats ca. 13 km.
Övrigt
Nära till golfbana.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Almancil
Centrala Algarve

Pris:
197 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
68.6 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CPB190133

Dela

Till toppen