Villa under uppförande med stor pool och inhägnad insynskyddad tomt i Vilamoura

Lyx och bekvämlighet är nyckelord för att beskriva denna villa i centrala Vilamoura under uppförande. Slutförande sommaren 2020. Stor pool och utomhusjacuzzi på takterrassen. Modern arkitektur med unik design, med material i högsta kvalitet. Villan kommer att vara färdig med utrustning av överlägsen sortiment och säljs fullt möblerad. Det utmärkta läget, i centrala Vilamoura och inom gångavstånd från de kända stränderna och golfbanorna, gör den här platsen till den perfekta platsen för att njuta av denna fantastiska fastighet. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Villan kommer att bestå av källarplan med förvaringsrum och garage. På bottenplan hall, fullt utrustat kök, vardagsrum och matsal, tre sovrum, fyra badrum, tvättavdelning och stor delvis täckt terrass. En övre terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lyx och bekvämlighet är nyckelord för att beskriva denna villa i centrala Vilamoura under uppförande. Slutförande sommaren 2020. Stor pool och utomhusjacuzzi på takterrassen. Modern arkitektur med unik design, med material i högsta kvalitet. Villan kommer att vara färdig med utrustning av överlägsen sortiment och säljs fullt möblerad. Det utmärkta läget, i centrala Vilamoura och inom gångavstånd från de kända stränderna och golfbanorna, gör den här platsen till den perfekta platsen för att njuta av denna fantastiska fastighet.

Övriga byggnader

Dubbelgarage i källarplan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 868 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 950 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
200 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
868 m2
Ref.nr
CPB190117

Dela

Till toppen