4-rums taklägenhet, Penthouse, med front havsutsikt till salu i Vilamoura

4-rums taklägenhet, Penthouse, med front havsutsikt beläget i centrum av Vilamoura och införd i en byggnad med tre hissar, pool och tennisbana. Med sin privilegierade solorientering, stigande, syd och väst, i kombination med de stora glasområdena i alla delar, erbjuder denna lägenhet utmärkt ljusstyrka. Terrass om hela 80 m2. Till lägenheten finns en stor garageplats i gemensamt garage i källaren av byggnaden. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Badrum
Tre badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
1993
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Ägarlägenhet

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
1 495 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
200 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CPB190098

Dela

Till toppen