Townhouse i 2 plan i eftertraktade Vilamoura till mycket bra pris

Townhouse i 2 plan i eftertraktade Vilamoura till mycket bra pris. Med med 4 sovrum, stora inredningsområden, med massor av ljus, belägen i ett tyst och mycket eftertraktat område av Vilamoura. Ett hus i oklanderligt skick, som säljs möblerad, med fullt utrustat kök och luftkonditionering i hela huset. Lugn, komfort, privatliv och mycket mer du kan hitta i detta spektakulära Townhouse. Huset ligger i centrum av Vilamoura nära Falésia stranden och all omgivande service runt marinaområdet. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea + Biarea
140 m2 + 13 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen entré och hall, fullt utrustat kök, tvättstuga, två sovrum och två badrum. På övervåningen, två rymliga sovrum och flera terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse i 2 plan i eftertraktade Vilamoura till mycket bra pris. Med med 4 sovrum, stora inredningsområden, med massor av ljus, belägen i ett tyst och mycket eftertraktat område av Vilamoura. Ett hus i oklanderligt skick, som säljs möblerad, med fullt utrustat kök och luftkonditionering i hela huset. Lugn, komfort, privatliv och mycket mer du kan hitta i detta spektakulära Townhouse. Huset ligger i centrum av Vilamoura nära Falésia stranden och all omgivande service runt marinaområdet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1490 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Belägen i hjärtat av Algarve, tjugo minuter från Faros internationella flygplats och i det område som kallas den gyllene triangeln ligger Vilamoura som är mycket internationell, med en stor marina och speciellt populär bland sportentusiaster och med en av de största, specialbyggda semesterområdena i Europa och täcker cirka 1 600 hektar över en varierad terräng, träsk, tallskog, sympatiskt anlagda golfbanor och med en yta på 200 hektar som ägnas åt naturvård.Med sina palmalléer; komplett med löpar- och cykelvägar samt strategiskt placerade övningsområden; dess oklanderligt anlagda golfbanor slingrande förbi sjöar och tallar, kantade av vackra villor och lyxlägenheter har Vilamoura något för alla. Alldeles intill Vilamoura ligger den berömda semesterorten Quarteira Om du gillar promenera kan du gå längs stranden mellan orterna, det tar bara några minuter. Quarteira och Vilamoura är den idealiska platsen för golfare med tanke på närheten till flertalet golfbanor.
Kommunikation
Faro flygplats: 24 km.
Närservice
All service med affärer, restauranger, barer m.m. finns i Vilamoura.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Vilamoura
Centrala Algarve

Pris:
329 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
140 m2
Biarea:
13 m2
Tomtarea:
1490 m2
Ref.nr
CPB190106

Dela

Till toppen