1 1/2-plansvilla med pool

1 1/2-plansvilla med pool några få minuter med bil från São Marcos da Serra i Silves. Denna vackra villa ligger på en muromgärdad tomt med högt läge som ger en fantastisk 360º vy. Med tre sovrum, tre badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum och matsal. På en tomt om 860 m2. Privat läge, men likväl inte isoleradt. Pool 7, 5 meter x 4 meter. Kontakta oss för att köpa hus i Silves i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av hus i Silves och Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
232 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1 1/2-plansvilla bestående av entré och hall, rymligt vardagsrum, fullt utrustat kök med matplats, tre sovrum, tre badrum och täckt terrass, samt öppna terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1 1/2-plansvilla med pool några få minuter med bil från São Marcos da Serra i Silves. Denna vackra villa ligger på en muromgärdad tomt med högt läge som ger en fantastisk 360º vy. Med tre sovrum, tre badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum och matsal. På en tomt om 860 m2. Privat läge, men likväl inte isoleradt. Pool 7, 5 meter x 4 meter.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 860 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård med pool 7,5 meter x 4 meter.
Vatten/avlopp
Borrad brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): 400 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Silves är en vacker traditionell portugisisk stad i Centrala Algarve med närhet till stränderna kustområdena i Centrala Algarve nordöst om Portimão. Den lugna atmosfären i staden idag återspeglar inte den historiska betydelsen Silves hade under den nordafrikanska myrens regi i Algarve (åren 700-1200) då Silves var huvudstad och en defensiv högborg i hela regionen. Rester av den här berömda eran kan upptäckas i hela Silves och omfattar den stora röda tegelborgen, stadsmurarna och de defensiva stadsportarna. Idag är Silves en charmig stad som ligger på bekvämt avstånd från det hektiska tempot som finns längs Algarves kuster.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

São Bartolomeu de Messines
Centrala Algarve

Pris:
349 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
232 m2
Tomtarea:
860 m2
Ref.nr
CCPISC255

Dela

Till toppen