Rymlig 1 1/2-plansvilla i morisk stil vid Santa Bárbara de Nexe

Rymlig 1 1/2-plansvilla i morisk stil vid Santa Bárbara de Nexe med stor pool och måna terrasser. Belägen på en kulle med panoramautsikt över havet och Algarves kust från Faro till Albufeira. Detta är en unik villa med en konstruktion inspirerad av morisk arkitektur, med stora trädgårdar och dammar där man hittar fred och inspiration. Fastigheten med en tomt om 7 370 m², inhägnad, har flera fruktträd, anlagd trädgård med dammar och vattenfall, lekplats för barn, sätta golf. Uppvärmd pool, bastu och utomhusjacuzzi med plats för 6 personer. Trädgården har automatiskt bevattningssystem. Villan på 325 m² består av 4 stora sovrum med terrasser, 5 badrum, 2 vardagsrum med öppen spis, 2 kök med högsta kvalitet. Villan har också ett sommarkök med grill för att man ska kunna njuta av uteliv dag som kväll med utsikt över poolen. Detta är verkligen ett hem för er som letar efter något unikt och exklusivt. Kontakta oss för att köpa hus i Centrala Algarve. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Centrala Algarve.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
325.44 m2
Rumsbeskrivning
Villan på 325 m² består av 4 stora sovrum med terrasser, 5 badrum, 2 vardagsrum med öppen spis, 2 kök med högsta kvalitet.
Kök
Två fullt utrustat kök med matplatser.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig 1 1/2-plansvilla i morisk stil vid Santa Bárbara de Nexe med stor pool och måna terrasser. Belägen på en kulle med panoramautsikt över havet och Algarves kust från Faro till Albufeira. Detta är en unik villa med en konstruktion inspirerad av morisk arkitektur, med stora trädgårdar och dammar där man hittar fred och inspiration. Fastigheten med en tomt om 7 370 m², inhägnad, har flera fruktträd, anlagd trädgård med dammar och vattenfall, lekplats för barn, sätta golf.
Uppvärmd pool, bastu och utomhusjacuzzi med plats för 6 personer.
Trädgården har automatiskt bevattningssystem. Villan på 325 m² består av 4 stora sovrum med terrasser, 5 badrum, 2 vardagsrum med öppen spis, 2 kök med högsta kvalitet. Villan har också ett sommarkök med grill för att man ska kunna njuta av uteliv dag som kväll med utsikt över poolen. Detta är verkligen ett hem för er som letar efter något unikt och exklusivt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7370 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank att installera.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IMI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Santa Bárbara de Nexe är en socken i portugisiska kommunen Faro i Centrala Algarve. Den fastboende befolkningen var år 2011 var 4 116 invånare. Nelägen bara några få kilometer från Loulé.
Kommunikation
Loulé: 7 km.
Faro flygplats: 11 km.
Närservice
All service med restauranger, affärer, stormarknader, banker m.m. finns i Loulé.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Santa Bárbara de Nexe
Centrala Algarve

Pris:
990 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
325.44 m2
Tomtarea:
7370 m2
Ref.nr
CCPISC170

Dela

Till toppen